Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

ΖΗΤΕΙΤΑΙ - Διερμηνέας Σομαλικής Γλώσσας





Η Ζεύξις, ως εταίρος του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης αναζητά Διερμηνέα Σομαλικής Γλώσσας 
στο πλαίσιο της λειτουργίας του Safe Zone στη Μαλακάσα.

 Οι ενδιαφερόμενες/οι καλούνται να αποστείλουν
μέσω email στο hr@zeuxis.org.gr ή με αλληλογραφία στη διεύθυνση Βερανζέρου 15, ΤΚ 10677 Αθήνα
την αίτηση και το αναλυτικό βιογραφικό τους, με αναγραφόμενη την ένδειξη «Safe Zone Malakasa_Somali Interpreter»,
έως την Δευτέρα 18 Μαΐου 2020.

 Προηγούμενη αποστολή αίτησης και βιογραφικού δεν ισχύουν και θα χρειαστεί να γίνει αποστολή εκ νέου για τη συγκεκριμένη θέση. Κάθε αίτηση θα εξεταστεί με βάση τα προσόντα που ζητούνται για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας. Κατά την εξέταση των βιογραφικών θα τηρηθεί απόλυτη εμπιστευτικότητα¹ και η αξιολόγηση θα γίνει στη βάση της αρχής των ίσων ευκαιριών. Αφού ολοκληρωθεί η εξέταση των βιογραφικών, θα κληθούν σε προσωπική συνέντευξη όσοι/ες υποψήφιοι/ες αξιολογηθεί ότι πληρούν τις προϋποθέσεις της θέσης. Λόγω μεγάλου όγκου βιογραφικών δεν υπάρχει η δυνατότητα ενημέρωσης των υποψήφιων που δεν θα επιλεγούν.
|
Οι υποψήφιοι που θα κληθούν σε συνέντευξη θα πρέπει να προσκομίσουν τα ακόλουθα:
  • Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας
  • Φωτοαντίγραφα τίτλων σπουδών
  • Συστατικές επιστολές (εφόσον υπάρχουν) ή στοιχεία επικοινωνίας τρίτου που θα είναι σε θέση να δώσει συστάσεις για τον/την υποψήφιο/α
Τα βιογραφικά θα αξιολογηθούν μέχρι τις 22/05/2020 

Κλπ κλπ κλπ κλπ


Πηγή 

https://www.zeuxis.org.gr/el/how-to-help/vacancies/29-how-to-help/jobs/207-interpreter-somali.html

Θέσεις Εργασίας
Ανοιχτές:

Ολοκληρωμένες
Arabic Διερμηνέας - Πολιτισμικός Διαμεσολαβητής  κλπ κλπ κλπ 


πηγή https://www.zeuxis.org.gr/el/how-to-help/vacancies.html

Ποιά και τί ακριβώς είναι η Ζεύξις ακολουθεί παρακάτω

«Ζεύξη» σημαίνει ένωση, σύνδεση, δεσμός, γέφυρα.

Αυτό επιδιώκει να είναι και η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Ζeuxis που ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2018.

Μία γέφυρα ανάμεσα στους ανθρώπους που βρίσκονται σε ευάλωτη κατάσταση και σε όλους εμάς που μπορούμε να τους παράσχουμε τη βοήθειά μας.
Ένα χέρι ουσιαστικής βοήθειας με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ευπαθείς ομάδες ανθρώπων (ανήλικοι, πρόσφυγες, μετανάστες, μονογονεϊκές οικογένειες, θύματα εμπορίας ανθρώπων)

Έναν σύνδεσμο ανάμεσα στο Κράτος, τους κοινωνικούς φορείς και τις οργανώσεις για την προστιθέμενη αξία που η συνεργασία αυτών μπορεί να αποδώσει προς όφελος όλων όσοι χρειάζονται βοήθεια.

Αρωγό όχι μόνον για την κάλυψη των κενών σε συγκεκριμένους τομείς ανθρωπιστικής βοήθειας αλλά και προσφοράς υψηλού επιπέδου υπηρεσιών για τη βέλτιστη αξιοποίηση των διαθέσιμων οικονομικών πόρων.

Μέχρι να μας ενώσει η Zeuxis, εμείς οι άνθρωποι της έχουμε ήδη αποκομίσει από την πρώτη γραμμή μία μεγάλη, ουσιαστική και εποικοδομητική εμπειρία σχετική με τη μετανάστευση, το άσυλο και τα ανθρώπινα δικαιώματα , αποτέλεσμα της άοκνης ενασχόλησης μας με τη διαχείριση μεικτών μεταναστευτικών ροών (υποδοχή, ταυτοποίηση, καταγραφή, φιλοξενία, προστασία), αλλά και από τη συμμετοχή μας στη διαμόρφωση του νομικού πλαισίου στην Ελλάδα σε αυτούς τους τομείς.

Η ομάδα μας διαθέτει πείρα στη διαχείριση των κοινοτικών και άλλων προγραμμάτων, στην εφαρμογή πολιτικών και στην υλοποίηση έργων μέσα από επιτυχημένες και αποτελεσματικές συνεργασίες μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων, του κράτους και των ΜΚΟ, διεθνών οργανισμών κλπ.
Στόχος όλων μας στη ZEUXIS είναι να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων που έχουν ανάγκη. Επιλέξαμε να ξεκινήσουμε με δράσεις που στόχο έχουν την προστασία και στήριξη των ανηλίκων και ιδίως των κοριτσιών, καθώς αυτοί είναι οι πλέον ευάλωτοι και οι πλέον ευπαθείς. Ήδη λειτουργεί η πρώτη Δομή Φιλοξενίας της Zeuxis, ο «ΟΙΚΟΣ», για ανήλικα ασυνόδευτα κορίτσια πρόσφυγες και μετανάστες και ένα Κέντρο Ημέρας Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης ανήλικων Προσφύγων και Μεταναστών.

Μέσω υιοθέτησης Βέλτιστων Πρακτικών που έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες επιδιώκουμε να υλοποιήσουμε προγράμματα μέσω συνεργειών με άλλους φορείς που έχουν διακριθεί για την ποιότητα και αποτελεσματικότητα στις δράσεις τους.
Ιδρυτής – Διευθυντής
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΑΣ

Ο Παναγιώτης Νίκας υπηρέτησε ως Διευθυντής της Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής - ΥΠΥ στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής (2012-2016). Η ΥΠΥ ήταν η αρμόδια Αρχή για τη δημιουργία και λειτουργία των Κέντρων Πρώτης Υποδοχής, καθώς και για ορισμένες Δομές Φιλοξενίας για πρόσφυγες και μετανάστες. Υπήρξε Συντονιστής του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για το Άσυλο και τη Μετανάστευση στην Ελλάδα.
Είναι δικηγόρος, κάτοχος πτυχίου θεολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και μεταπτυχιακού στη Δημόσια Πολιτική και Δημόσια Διοίκηση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου