Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Φαντάσου να μην έρχονταν οι εκλογές !!!!!

Μετά από πέντε χρόνια μπήκε μία κολόνα με τρεις λάμπες στο τένις του Εθνικού Σταδίου Σκάλας Ωρωπού και μαζεύτηκαν να θαυμάσουν το έργο ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ.

Προφανώς δεν πρόσεξαν την άθλια κατάσταση των γηπέδων του τένις που έχουν τελείως ξεβάψει και η περίφραξη έχει σκουριάσει παραμένοντας έτοιμη να πέσει, ούτε τα αποδυτήρια που είναι σε άθλιο χάλι και σε λίγο θα τα σκεπάσουν τα βάτα (ευτυχώς που τα κρατάει η περίφραξη αλλά και αυτή για πόσο ακόμα).
Τον δρόμο περιμετρικά του Σταδίου που είναι γεμάτος λακκούβες νερού και λάσπης μαζί με αυτά τα καταπληκτικά κουβούκλια που διακοσμούν τον χώρο, ούτε αυτό τους έκανε μεγάλη εντύπωση !
Τα καλώδια των πυλώνων που έχουν κλαπεί εδώ και δύο χρόνια και ακόμα δεν έχουν αντικατασταθεί, σιγά το πράμα ! Εκατό παιδιά-αθλητές που γυμνάζονται σε αυτόν τον χώρο και εκατοντάδες πολίτες που πηγαίνουν καθημερινά δεν σας ενδιαφέρουν κύριοι, τα πανηγύρια και οι φιέστες σας έχουν πιο πολύ σημασία και όχι η μεγαλύτερη αθλητική εγκατάσταση του Δήμου μας.
Οι εκλογές είναι κοντά !!!!!!! Καραμπάτος Αντώνης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου