Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Παρατηρητή -με κούριερ η συνείδηση ΔΕΝ έρχεται ποτέ !



Αγαπητέ Παρατηρητή ..

Αυτός που σε έπεισε πως η συνείδηση έρχεται με κούριερ και ακόμα τον περιμένεις ,σου είπε ψέματα ,καρατσεκαρισμένο ρώτα τους κοντινούς σου.

Αντιλαμβάνομαι και κατανοώ την προσπάθειά σου να στηρίξεις τον πρωτοβάθμιο συγγενή σου και για αυτό θα είμαι τρυφερός .. στις απαντήσεις μου ....σήμερα.

Ξεκινάμε

.Οψιμος κριτής δεν είμαι διότι όπως σου είναι γνωστό προσπάθησα απο τις προηγούμενες εκλογές να μην αναλάβετε τις τύχες του τόπου μας μια και φανταζόμουν τι θα μας βρεί ,....και δυστυχώς μας βρήκε (μιά και είναι πολύ πιθανό να μήν γνωρίζεις την έννοια της λέξης όψιμος σταματώ εδώ)

.Μηδενιστής δεν είμαι διότι οι σοφοί πρόγονοί μας ευτυχώς ανακάλυψαν και τους αρνητικούς αριθμούς οπότε δέν μηδενίζω το δήθεν έργο σου -σας , διότι με άριστα το -10 σας βάζω -10

.Αποτυχημένος γαμπρός των Παλατίων ,άν και μπαίνεις σε προσωπικά μονοπάτια δέν σε παρεξηγώ (προς το παρόν ) μια και ακόμη περιμένεις τον κούριερ όπως προανέφερα στην εισαγωγή μου ,αλλά και επειδή θεωρώ πιό σημαντικό να είμαι πετυχημένος σαν άνθρωπος

.Τρισδιάστατη υπόσταση , μια και γράφω για την πλάκα μου δικαιούμαι υπογράφω όπως θέλω και  ανάλογα με τίς στιγμές μου ,μακάρι να μπορούσες και εσύ να το κάνεις ,έχει πλάκα αλλά μήν το προσπαθήσεις θά σε διώξει ο μεγάλος ,να συνεχίσεις να γράφεις καθ΄υπόδειξη και επι πληρωμή
σε βεβαιώνω πως είναι πολύ παχύς ο μισθός σου στις μέρες μας.

.Το ασχήμια το προσπερνώ μιά και δέν σου έχω προτείνει ποτέ να τα φτιάξουμε .... και βέβαια επειδή δικαιούσαι να έχεις άποψη ( μεταξύ μας πάντως ευτυχώς και δόξα τον Μεγαλοδύναμο που οι κυρίες αντιλαμβάνονται διαφορετικά την ομορφιά )
μιά και άν έβλεπαν όλες με τα μάτια σου θα πέθαινα άσπιλος και ανέγγιχτος.

-Οσον αφορά σχετικά με κάποια  όμορφα που γράφεις για εντολές ,αδέκαστους κριτές κλπ σου γνωρίζω πως αφεντικά για να δίνουν εντολές έχουνε μόνον οι σκύλοι ,μπορεί να είμαι σαν μπουλντόγκ  σκυλάκι δεν υπήρξα ποτέ και κανενός .

-Οσον αφορά την προσπάθεια σου να αγιοποιήσεις τον κ.Μιχάλη Τόλια στο σημερινό κείμενό σου ,επαναλαμβάνω και τονίζω

Μακάρι ο κ Μιχάλης Τόλιας να ξεμπερδευτεί και στο μέλλον να αποδειχτεί πως ξεμπερδεύτηκε ,αυτό όμως είναι κάτι που δέν θα το κρίνεις εσύ ,αλλά ούτε και εγώ θα το κρίνουν άλλοι αρμοδιότεροι ,μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται και οι συμπολίτες μας Ωρωπιώτες ,όσον αφορά την αγιοποίησή του νομίζω ο μόνος αρμόδιος είναι το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως .


- Φιλική παραίνεση ,χαρακτηρίστε με ,κακάσχημο,βρωμοαρβανίτη,υποκείμενο,αντικείμενο ή το αγαπημένο σας Κουασιμόδο ...
όπως θέλετε τέλος πάντων αλλά επειδή κατά το πέρασμά μου απο τα Παλάτια τους σεβάστηκα απόλυτα και με σεβάστηκαν επίσης και έχω αποκτήσει μόνο φίλους (εκτός απο καναδυό απο φύση κακεντρεχείς) δέν γινόσαστε πιστευτοί και παράλληλα με εκνευρίζετε μιά και μπαίνετε σε προσωπικά μονοπάτια. 




Δέν φταίτε εσείς και είναι κατανοητό Παρατηρητή ,ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ
Κατανοητό και αυτονόητο επίσης είναι πως ο τόπος θα καθαρίσει όταν ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ,για αυτό και εμείς -εγώ, θα συνεχίσουμε να το επιδιώκουμε
γράφοντας  ευθαρσώς την άποψή μας όποτε μπορούμε .




υγ

Για όποιον δέν διάβασε τις σημερινές ομορφιές του Παρατηρητή αναφορικά με εμάς στις οποίες και απαντάμε τις επισυνάπτουμε 



Αντώνης ο Ασχημος για λογ/σμο της Συντακτικής Ομάδας 



…Όψιμοι κριτές και μηδενιστές των πάντων…
Μετά μερικές ημέρες ηρεμίας και σεβασμού, μάλλον, για τους ανθρώπους που χάθηκαν και καταστράφηκαν στο άλλο άκρο της Αττικής, εμφανίστηκε και πάλι, ο αποτυχημένος γαμπρός των Παλατίων. Και μάλιστα με τρισδιάστατη υπόσταση, σαν κακός, κάλος και άσχημος…
Συγγνώμη ρε φίλε, αλλά εμείς μόνο την ασχήμια σου έχουμε γνωρίσει, που είναι χαρακτηριστική και δεν εκφράζεται μόνο στο πρόσωπό σου. Η ασχημίες που ενοχλούν περισσότερο, είναι η απόκρυψη των γεγονότων που παρουσιάζεις, και στα γελοία συμπεράσματα που καταλήγουν οι σκέψεις σου και οι συμψηφισμοί σου.
Βέβαια αυτές είναι οι εντολές που λαμβάνεις από τους αδέκαστους δημοσίους κατηγόρους που εκπροσωπείς, αλλά καλά θα ήταν να σκέφτεσαι πως δεν μπορεί να σε διαβάζει κανείς όταν ψεύδεσαι με αυτόν τον χυδαίο τρόπο, και υποκρύπτεις γεγονότα για να εντυπωσιάζεις τους αναγνώστες και τους εντολείς σου.
Στο ίδιο μοτίβο βεβαία και οι ιδιοι, παίρνοντας τον λόγο στο τελευταίο Δημοτικό συμβούλιο, και προσπαθώντας να προσάψουν κατηγορίες στον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ, και να δημιουργήσουν εντυπώσεις κακοδιαχείρισης και ατασθαλιών, για άλλη μια φορά εξευτελίστηκαν.
Φυσικά ο ''θιγμένος πολίτης'', που αναφέρετε όλοι σας και ισχυρίζεστε πως έχει λαμβάνειν κάποιο ποσό, ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ πως τα χρήματα δεν οφείλονται από το ΝΠΔΔ, και το ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, στο βίντεο που ανάρτησε προ καιρού ο ''επαγγελματίας διαμορφωτής'', και ρεπόρτερ των σκουπιδιών και παντός απορριμμάτων…
Η γνωστή όμως μέθοδος των σκηνοθετικών του παρεμβάσεων δεν επέτρεψε να εμφανιστεί η δήλωση του ιδιώτη και η απαίτησή του, που καμία σχέση δεν έχει με το ΝΠΔΔ.
Ευτυχώς που ο Πρόεδρος μπορεί να σας αποστομώνει με τον λόγο του, και να αντιπαρατίθεται στους ψεύτικους ισχυρισμούς και φανταστικούς εγκεφαλισμούς σας, και φαίνεται να στηρίζει την ομάδα του Δημάρχου, όσο δύσκολο και αν σας είναι να το αποδεχτείτε…
Ανθρώπους που δεν μπορείτε να τους φτάσετε, καλύτερα μην τους αγγίζετε, ούτε με την σκέψη σας. Υπάρχουν κάποιοι κώδικες συμπεριφορών για αυτές τις περιπτώσεις μακριά από την δική σας ηθική, και τους τρόπους που αντιλαμβάνεστε την προσφορά στους πολίτες. Και τους τρόπους αυτούς ποτέ δεν θα τους γνωρίσετε διότι, μπορούν να προσφέρουν μόνο αυτοί που πραγματικά νοιάζονται για τον άνθρωπο-συμπολίτη τους.
Αυτοί που έχουν συνειδητά την γνώση των όρων αγάπη και αλήθεια. Και εσείς απέχετε και από τα δυο…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου