Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Μιλώντας για δόντάκια....οραματιστή !!! Δήμαρχε.



Πρίν λίγες  ημέρες ξεκίνησε ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ  προσωπικής (αυτήν την φορά) αποδόμησης του Γιασημάκη η οποία θα ήταν αποδεκτή εάν και εφόσον περιείχε έστω και ψήγμα αλήθειας .

Απο ποιούς ξεκίνησε ??

Από ένα ψεύτικο προφίλ του φβ που βρίζει απαράδεκτα- αισχρά -προσωπικά -οικογενειακά ,όποιον αντιστέκεται στην Δημοτική Αρχή (απορούμε πώς ακόμη δεν έχουν επέμβει οι αρμόδιες αρχές) και από ένα σάιτ πού αμοίβεται για να υμνεί τον Δήμαρχο εργοδότη.

Ανάμεσα σε ύβρεις ,φράσεις και προσβολές που διαβάσαμε διακρίναμε και την κατηγορία ..

Δέν λειτουργεί το οδοντιατρείο στα ιατρεία Ωρωπού και είναι υπαίτιος ο Γιασημάκης !!!!

Απαντώντας στο απλό ,όμως βασικό !! ερώτημα
ποιός ωφελείται απο την παρούσα κατάσταση ???


Α.Η λογική λέει πώς εάν είμαστε οδοντίατροι και υποψήφιοι Δήμαρχοι θα θέλαμε να εξυπηρετούμε ασθενείς πολίτες και να τους εξυπηρετούμε καλά , διεκδικώντας και με αυτόν τον τρόπο την μελλοντική ψήφο τους .

Β.Η λογική λέει πώς εάν είμαστε οδοντίατροι και υποψήφιοι Δήμαρχοι μόνο (μεγάλη πολιτική ζημιά) θα μας προξενούσε η παρούσα κατάσταση


Οπότε ποιός ωφελείται ?????


Eμείς υποθέτουμε και είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι οι πολίτες του Ωρωπού είναι θύματα υπέρμετρης ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ βλακείας .


Για τα υπόλοιπα άς υπερασπιστεί τον εαυτό του  Γιασημάκης εάν θεωρεί πως θίγεται ,εμείς  εξετάσαμε ( μια και έχουμε και εμείς δοντάκια πρός επισκευή και συντήρηση) το
ποιός πιθανώς φταίει με την ευχή να τελειώσει το δυνατόν γρηγορότερα το πρόβλημα και να δωθεί ΧΤΕΣ λύση.



Ακολουθεί ένα τμήμα απο χτεσινή αποκαλυπτική δημοσίευση για το θέμα της Μάχιμης Πόλης 


Υπάρχει ένα μεγάλο ιστορικό στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου, για το θέμα της εισροής νερών με τις βροχοπτώσεις, το οποίο καθιστά προβληματική ολόκληρη την λειτουργία των ιατρείων γιατί βρέχονται οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις των ιατρείων (πίνακας, UPS κ.λ.π.)  και ειδικότερα αδύνατη την λειτουργία του οδοντιατρείου! Και όλα αυτά, παρ’ όλες τις σχετικές ενημερώσεις και προς κάθε αρμόδια υπηρεσία, ώστε να λυθεί το υπαρκτό πρόβλημα που παρουσιάστηκε από την αρχή λειτουργίας των ιατρείων και το οποίο εγκυμονεί διάφορους κινδύνους!
Εδώ παρουσιάζουμε: α) το τελευταίο (από τα πολλά) έγγραφο του οδοντιάτρου Γιώργου Γιασημάκη για το θέμα αυτό και β) το τελευταίο έγγραφο του υπουργείου Υγείας προς το δήμαρχο Ωρωπού, στις 15 Μαρτίου 2018! Δηλαδή, πριν τρισήμιση μήνες:




Η σημερινή κατάσταση παρουσιάζεται από τις εικόνες και βίντεο που παραθέτουμε (στο τέλος του κειμένου μας), μετά την χθεσινή βροχή στον Ωρωπό και αντιστρέφουμε την ερώτηση που έκαναν για να ενισχύσουν την παραπλάνηση των δημοτών, οι σύμβουλοι της έμμισθης επικοινωνιακής λασπο-ομάδας του δημάρχου: Τι αντανακλαστικά χρειάζονται για να λύσεις-επισκευάσεις μια ‘’εισροή νερού’’;;;…»
Στο ίδιο δημοσίευμά τους γράφουν:
“…παράλληλα φροντίζει για την καθαριότητα των εξωτερικών χώρων, την περιποίηση του προάυλιου χώρου και των κήπων, και πάμπολλες φορές τροφοδοτεί με καθαριστικά υλικά την μονάδα, όποτε του ζητηθεί…”!
Παρουσιάζουμε λοιπόν πρόσφατο (18-6-2018) έγγραφο του υπεύθυνου των Ιατρείων προς το δήμο Ωρωπού, με το οποίο ζητά την ΦΡΟΝΤΙΔΑ του δήμου σε διάφορα προβλήματα τα οποία υπάρχουν:





















Για περισσότετες φωτό - βίντεο αλλά και ρεπορτάζ μπορείτε να επισκευθείτε την σελίδα 


http://www.maximipoli.gr/?p=25155&utm_campaign=shareaholic&utm_medium=facebook&utm_source=socialnetwork




Συντακτική Ομάδα.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου