Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ - ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ..ΟΛΑ !!!!





Σχόλιο.

Εάν κυκλοφορούν πράγματι ψυχές στα ψηλά του ουρανού ,άραγε πως να νοιώθουν σήμερα ??


Υποτίθεται !!! πως εδώ  τιμούμε την θυσία (την προσφορά ψυχής ) απο εκατοντάδες χιλιάδες προγόνους μας που έδωσαν τις ζωές τους  για να μπορούμε να πίνουμε τον φρέντο ελεύθεροι .


Υποτίθεται !!!


Νιώθωντας μεγάλη ντροπή σήμερα το μόνο που εύχομαι και ελπίζω είναι να μήν είμαι ο μοναδικός !!








Το περίεργο στεφάνι του Ταγίπ Ερντογάν -Κόκκινο, στα χρώματα της τουρκικής σημαίας, με την ημισέληνο στο κέντρο 

Διαφορετικό από τα συνηθισμένα στεφάνια των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων ήταν το στεφάνι που κατέθεσε στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν.
Κατακόκκινο, στα χρώματα της τουρκικής σημαίας δηλαδή, με την ημισέληνο στο κέντρο.
http://www.iefimerida.gr/news/381363/periergo-stefani-toy-tagip-erntogan-kokkino-sta-hromata-tis-toyrkikis-simaias-me-tin


Προκλητικός ακόμη και στο στεφάνι στον Άγνωστο Στρατιώτη ο Ερντογάν: Η απαράδεκτη κίνηση που έκανε! 
Ένα σαφές προμήνυμα για το τι θα επακολουθούσε ήταν η στάση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην κατάθεση του στεφάνου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
Ο Τούρκος Πρόεδρος κατέθεσε ένα στεφάνι που ήταν πολύ διαφορετικό από αυτά που συνήθως καταθέτουν οι ξένοι ηγέτες.Ο ίδιος είχε ζητήσει να είναι κατακόκκινο με ημισέλινο στη μέση, όπως δηλαδή η σημαία της Τουρκίας.
Σε κάθε περίπτωση, όμως, αυτό που προκάλεσε τεράστια (αρνητική) εντύπωση είναι ότι κατέθεσε το στεφάνι και πριν καν συμπληρωθούν 2 δευτερόλεπτα έφυγε!
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Εμανουέλ Μακρόν στην επίσκεψή του στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο, είχε σταθεί προσοχή και ακίνητος για περίπου μισό λεπτό για να αποδώσει τιμή στους Έλληνες θανόντες…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου