Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Θύελλα για ανίερη φωτογράφιση μιας... οπαδού της Μέρκελ




Μια άκρως προκλητική και σίγουρα εκτός τόπου και χρόνου φωτογράφιση έκανε η Γερμανίδα μοντέλο, παρουσιάστρια και μέλος του κόμματος της Μέρκελ Σοφία Τομάλα (φωτό), αναπαριστώντας τη Σταύρωση του Ιησού, λίγες μέρες πριν από τον εορτασμό της Γέννησής Του.
Για μερικές εκατοντάδες ευρώ, η 28χρονη δέχτηκε να ποζάρει ημίγυμνη πάνω σε έναν σταυρό, σαν τον Ιησού, στο πλαίσιο διαφήμισης του online πρακτορείου τυχερών παιχνιδιών Lottohelden, με το σλόγκαν «Τα Χριστούγεννα γίνονται τώρα ομορφότερα».
«Η πίστη δεν σημαίνει για μένα τίποτα. Πιστεύω σε μένα και πιστεύω στο κάρμα. Στο καλό και το κακό. Οταν έχει κάποιος ως αρχή να είναι καλός απέναντι στους άλλους ανθρώπους, τότε αυτή είναι δική μου πίστη» δηλώνει η ίδια στην «Bild». Ερωτηθείσα για τα αρνητικά σχόλια που προκάλεσε η φωτογράφισή της από τους χριστιανούς, η Τομάλα επισήμανε πως είναι μεγαλωμένη σε οικογένεια της ανατολικής Γερμανίας, όπου ο θεσμός της Εκκλησίας δεν είναι ισχυρός.Η αντίδραση της γερμανικής Εκκλησίας απέναντι σ' αυτή την πρόκληση ήταν άμεση, με τον πρόεδρο της κεντρικής επιτροπής των καθολικών της Γερμανίας να χαρακτηρίζει τη φωτογράφιση «κακόγουστη και χαζή». Η Σοφία Τομάλα έγινε γνωστή μέσα από τη γερμανική βερσιόν του «Dancing with the stars» το 2010 και πριν από λίγους μήνες αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι τα τελευταία πέντε χρόνια είναι μέλος του Κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών, δηλώνοντας μεγάλη φαν της Ανγκελα Μέρκελ.

http://www.dimokratianews.gr/content/81124/thyella-gia-anieri-fotografisi-mias-opadoy-tis-merkel

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου