Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Φόβοι για πλιάτσικο από συμμορίες στη Δυτική Αττική



Δέκα περιπολικά με άνδρες της Ασφάλειας του Τμήματος Τάξης έχουν εντολή να περιπολούν όλη τη νύχτα στη ζώνη της Μάνδρας και της Νέας Περάμου

Σε «κόκκινο» συναγερμό βρίσκεται η Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Αττικής καθώς υπάρχουν φόβοι για πλιάτσικο από συμμορίες τσιγγάνων και αλλοδαπών κακοποιών στις πληγείσες περιοχές της Μάνδρας και της Νέας Περάμου.


Την ώρα που δεκάδες αστυνομικοί της δυτικής Αττικής λαμβάνουν μέτρα για την 44η επέτειο του Πολυτεχνείου η Αστυνομία έχει άλλον ένα «πονοκέφαλο» στην περιοχή, καθώς αποδεκατισμένη από δυνάμεις καλείται να φυλάξει μια μεγάλη περιοχή από επιδρομές κακοποιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλη η δύναμη που υπάρχει στην περιοχή βρίσκεται επί ποδός και συγκεκριμένα δέκα περιπολικά με άνδρες της Ασφάλειας του Τμήματος Τάξης έχουν εντολή να περιπολούν όλη τη νύχτα στη ζώνη της Μάνδρας και της Νέας Περάμου ενώ κλιμάκια της ΟΠΚΕ θα ελέγχουν κάθε ύποπτη κίνηση.

Συνεργεία δε της Τροχαίας θα διευκολύνουν τη διέλευση των πυροσβεστικών οχημάτων και των οχημάτων της περιφέρειας διευκολύνοντας παράλληλα και τις μετακινήσεις των πολιτών με εκτροπές και εναλλακτικά δρομολόγια. Φυσικά το γεγονός ότι ένα μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου είναι κατεστραμμένο και υπάρχουν παντού παγίδες οι αστυνομικοί καλούνται να εντοπίσουν τα σημεία αυτά και να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων. 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου